free&happylife

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

MaterniTY!... Teda JA..29

Keďže som majiteľom excelentných analytických zručností, z čoho by šľaktrafilo asi každého normálneho človeka v mojej spoločnosti, s ktorým by som sa odhodlala rozprávať úprimne, alebo tobôž sa niekomu zverovať so svojimi plánmi... Mám naplánovaný celý svoj tohtoročný rozvoj a duševný a fyzický pokrok. Veď viete. Hovorila som vám to.
Keďže sa väčšina ľudí v mojom okolí nijako špeciálne nerozvíja a keďže čas aj tak najradšej trávim sama s Uškou a síce staraním sa o Ušku, alebo prekonávaním rôznych "challenges", ako je napríklad bordel v našom byte a hora prádla, ktorú je buď treba ožehliť, alebo oprať... Som teda logicky väčšinu času sama. Čo pre mamičku na materskej dovolenke asi nie je čudná vec..

Ale sú aj také, ako je Janka. Myslím Janku-Kojiteľku, pamätáte si? Tú čo s malým za rok a pol pobehali celú Bratislavu, lebo Riško dokáže obsedieť v kočári a tiež preto, lebo tie hnusoby kojiteľky to majú v tomto smere o tisíc percent ľahšie!!! Nemám ich ani jednu rada... Sú upravené a tvária sa totálne... "benevolentne"... A toto slovo v úvodzovkách používam asi preto, lebo o nich nechcem otvorene povedať, že majú všetko na saláme, alebo to minimálne totálne dobre predstierajú!!! /možno je pravdou, že sú omnoho nevyrovnanejšie, než som ja, lebo sa hanbia priznať neúspech! A to by mohla byť moja výhra!!.... hm... /

Skrátka a dobre, rozhodla som sa tento rok prečítať 25 kníh. Aby som si rozvíjala intelekt a... Aby.. Skrátka, aby som tento čas využila fakt na maximum. A "išla hore!"...

Sumár prečítaných kníh za január /zatiaľ/:

Terapia láskou.
Perfektné, fakt odporúčam.

Podrobne inokedy.

no limits | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014