free&happylife

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Femini JA.. 01

Všelijaké skúsenosti s týmto tu zatiaľ mám.. Aj na zasmiate, po čase.. Keď človek dogrcia..

Tak vám tu spravím taký sumár..

Začalo sa to úplne nevinne. Teda, nie tak nevinne, že panensky, to nie.. /áno, história síce dokazuje aj taký prípad tak cca 2000 rokov dozadu, ale.. Ten bol zjavne ojedinelý... / Začalo sa to ale nevinne v tom zmysle, že najskôr mi nič nebolo! Ale že vôbec nič!

A tak si vravím, že.. Jak to tie ženské môžu myslieť, takú srandu, že grciam a tak.. Nebude to všetko len od psychiky? Že sa z toho poserú a potom..

Mne sa nič nedialo. Hovorím si, super. Dôkaz toho, že som psychicky silný a stabilný človek! Krásna a duchovne rozvinutá bytosť, pripravená nielen fyzicky produkovať deti. A tak..

Tak som nabeha do obchodu, kúpim tristo miláčikov, čokoládových jogurtov a tridsať termixov a mám pocit, že na to všetko mám chuť a že ty páni, teraz si toto všetko užijem!

Dlho mi tento závratný, radostný pocit nevydržal. O dva dni bol ten čokoládový jogurt ale že totáálne FUJ.. Ako niekto môže jesť také veci?! Veci ako.. J O G U R T.. ?! Chápete..

A tie totálne teplá.. To ma skoro zabilo. Ale našťastie nezabilo, takže som tu, živá a zdravá...

Nasleduje list všetkých iných čudností, ktoré mi zatiaľ táto záležitosť, ukazujúca na mňa prstom, priniesla:

1. jeden deň sa vám zdá, že máte totááálnu chuť na niečo! Jogurt, alebo že saláma Vysočina /pozor, nesmie byť krájaná, musí byť v celku! V celku!! Aby sa dala krájať na dobre hrubé kolesá a zajedať paradajkou... / a na druhý deň sa vám zdá, že je to úplne od veci.. A že to nezjete za nič na svete, ani keby vás mlátili opaskom, či varechou, alebo proste čímkoľvek...

2. vône.. Tak akože ja, čo mám doma celú výstavu parfumov, čo chodím do FANky preto, aby som zistila, čo je nového a aké sú trendy, a ktorá že to vôna je teraz vônou roka.. tak páni moji, mne sú všetky tie vonafky fuj! FUJ!

3. to isté sa týka kávy, pracích práškov.. a všetkého čo vonia! dobrá správa je, že aj toto prejde.. A o nejaký čas prestanete mať pocit, že sa už len z pohľadu na jednu z týchto kedysi obľúbených vecí ale že totálne potyčkujete!!!

4. mydlo - mydlo je kamarát. Jediná prijatelná vec, ktorá vonia a nechce sa vám z nej ozdobiť kúpeľnu vlastnými zvratkami..

5. vstávanie v noci za účelom návštevy WC - ty vole!!!

6. vstávanie v noci za účelom grcania - nasleduje po bode 5.

7. vstávanie v noci za účelom jedenia - nasleduje po bode 6.

8. vstávanie v noci za účelom ďalšej návštevy WC /grande finale!!/

9. medzi bodom 5 až 8, to je asi taká hodinka, hodinka a pol.. Keď celé mesto spí /okrem ožrancov, fetákov, mladých ľudí besniacich po živote a inej hávede!/ si prípadne môžete okolo 4:30 pozriet zasadanie našej Národnej Rady.. Ktorá svoju činnosť vykazuje - úplne vážne!! - o tomto čase.. /záznam, RTVS/

10. nebezpečné cestovať autom. Riziko grcky. Na každom kilometry! /dovolenka v Chorvátsku.. ca 700 km... - zlý zlý  zlý nápad!! Možnosť zakúpiť si homeopatiká.../

11. dáka citovosť, či čo.. Že v kľude kukám telku a dakto tam recituje nejakú báseň.. A ja už revem, lebo tá báseň je plná citu!! A nehy!! Alebo!! Čítam Bridgit Jones.. B R I D G E T Jones!! Tretí diel.. Muž jej umrel.. A tak si len utieram slzy, ktoré ako sa zdá, nikde a nikdy nekončia.. /lebo človeku sa zdá, že aj vám môže umrieť milovaný manžel! lebo vášho milovaného manžela by ste najradšej šupli do kočára, strčili mu do úst dáku flašu s mliekom, zakrývali ho hromadou čipkovaným periniek, lebo.. on je takýýý supeeer.../. Proste celééé čudnééé!!!

Tak dufam, že nám to celé dobre dopadne.

Aktuálny stav: asi 71 KG. /váhový prirastok za uplynulé 4 mesiace - dobrých 6 kíl!!!/

Joga, zelený čaj, moje meditovanie.. Kalogakatia a telesná dokonalosť v splynutí s duchovnom..

Dáko je to všetko v háji zelenom...

PS: A aby som nezabudla... čím vačší junk food, tým lepšie..

MCDonald, pizza, hranolky.. smažené veci všetkého druhu.. Všecko som to zjedla, ludia..


no limits | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014